Kunngjøringer 13. juni:

Ringebu Stavkirke, fra en menighetstur i 2016

Vanlige messetider for høymessene er gjeninnført på Lillehammer og Gjøvik:

Søndager kl. 17.00 i St. Andreas kirke på Gjøvik.

Søndager kl. 11.00 i Mariakirken på Lillehammer.

Billetter til høymessene bestilles her: billett.katolsk.no/

Søk opp Gjøvik eller Lillehammer i listen over messesteder for å finne messen du vil delta i.

Vennligst bruk denne linken for alle høymesser og messer på polsk. Det er viktig at alle messegjengere registrerer seg slik at man ved et eventuelt smitteutbrudd raskt kan spore alle som har vært utsatt for smitte.

Er det vanskelig eller ikke mulig for deg å bruke systemet , kan du bare ringe eller sende SMS til presten på telefon 48227571.

Hverdagsmessene feires på følgende dager:

I uken 14. - 21. juni feires det ikke messe på hverdagene.

Velkommen til Messe!

Søndagsskole og katekese på nett.

På grunn av corona- epidemien er katekesen dessverre innstilt frem til over sommerferien, og det gjør at det er vanskelig å gi undervisning til alle være barn og unge.

Men nå har bispedømmets Pastoralsenter laget et opplegg for barna på nett!

Følg denne linke, og du kan gi dine barn katekese igjennom et nett-basert opplegg: blilys.no/

Sommerleirer for barn og ungdom.

Kirkens barne-og ungdomsorganisasjon NUK arrangerer sommerleirer også i år. Med strenge smittevernstiltak og rådgivning fra kompetent hold klarer de å få til sommerleirer som er både trygge i forhold til coronasmitte, lærerike for troen og gøyale å bli med på!

Les mer om leirene her: www.katolsk.no/nyheter/2020/05/lek-vennskap-og-tro-er-levende-deler-i-en-ukes-opplevelse

Fotografier fra Mariakirken menighet