Kunngjøringer sommeren 2020: 

I skolens sommerferie feires det messe hver søndag på Lillehammer og Gjøvik:

Kl. 17.00 i St. Andreas kirke på Gjøvik.

Kl. 11.00 i Mariakirken på Lillehammer.

Hverdagsmessene kunngjøres fra uke til uke i høymessene. Det er viktig å huske på at man fremdeles må registrere seg for høymessene på grunn av smittevernhensyn. Du kan registrere deg ved å følge denne linken:

billett.katolsk.no/ 

Søk opp Gjøvik eller Lillehammer i listen over messesteder for å finne messen du vil delta i.

Vennligst bruk denne linken for alle høymesser og messer på polsk. Det er viktig at alle messegjengere registrerer seg slik at man ved et eventuelt smitteutbrudd raskt kan spore alle som har vært utsatt for smitte.

Er det vanskelig eller ikke mulig for deg å bruke systemet , kan du bare ringe eller sende SMS til presten på telefon 48227571.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotografier fra Mariakirken menighet

/album/fotogalleri-fotografier-fra-mariakirken-menighet/bykirken-otta-jpg1/ /album/fotogalleri-fotografier-fra-mariakirken-menighet/dokka-bedehus-lav4-jpg1/ /album/fotogalleri-fotografier-fra-mariakirken-menighet/engehaugen-kirke-1-sept-2016-jpg1/ /album/fotogalleri-fotografier-fra-mariakirken-menighet/messe-pa-otta170916-jpg1/ /album/fotogalleri-fotografier-fra-mariakirken-menighet/kurs-i-gjovik-200916-jpg1/ /album/fotogalleri-fotografier-fra-mariakirken-menighet/uten-navn-png/ /album/fotogalleri-fotografier-fra-mariakirken-menighet/katekese-pa-lillehammer-100916-jpg1/ /album/fotogalleri-fotografier-fra-mariakirken-menighet/mariakirken-lav1-jpg/ /album/fotogalleri-fotografier-fra-mariakirken-menighet/kirkens-dag-2-050617-jpg/ /album/fotogalleri-fotografier-fra-mariakirken-menighet/kirkens-dag-3-050617-jpg/