Sommer 2018.

Kunngjøringer for tiden 1. juli - 12. august:

Mariakirken åpner igjen etter oppussing søndag 8. juli.

Vi feirer høymesse i vår "nye" kirke kl. 1100. Den nye menighetssalen, sakristier, kontorer og prestebolig blir ferdige utover høsten.

Kirken skal males innvendig fra mandag 9. juli. Vi kaller derfor inn til ny dugnad for å vaske kirken på Lørdag 14.juli fra Kl. 1100. Ta med bøtte, klut og vaskekost!

Det feires ikke messe på Gjøvik i sommerferien. Neste messe i Hunn kirke blir søndag 12. august kl. 1700.

Det feires ikke hverdagsmesser på Lillehammer i juli. Lillehammer kirke brukes til konserter i sommermånedene.

Søndag 8. juli vil vi igjen feire søndagenes høymesser i Mariakirken. Den har vært stengt for oppussing siden august i fjor, og nå er arbeidene kommet så langt at vi igjen kan bruke kirken.

Det er kun søndagens høymesse som kan feires i Mariakirken, da kirken forblir  stengt for byggearbeidene på hverdagene.

Fra og med 8.juli feires da høymessen kl. 1100.

Mariakirken reopens after refurbishment. The church has been closed for refurbishment since August 2017, and will reopen on Sunday, July 8th. The high mass on Sundays will be celebrated at 11AM, but the church will be closed on weekdays until further notice due to construction works at the site.

Sommeravslutning og gjenopptagelse i kirken på Gjøvik 17. juni.

Søndag 17. juni var det sommeravslutning i menigheten på Gjøvik. I messen ble Sonja Böhm gjenopptatt i Kirkens fulle fellesskap etter å ha forlatt kirken i unge år. Hun avla trosbekjennelsen foran sogneprest og menighet og ble ønsket velkommen tilbake til sin barndoms kirke. Vi gratulerer og gleder oss med Sonja og familien! Etter messen var det menighetsfest med deilig mat fra alle menighetens land. En stor takk til alle som gjorde denne fine dagen mulig. Foto: Stein Ek Brynilsen.

Flott menighetstur til Ringebu stavkirke og Østre Gausdal kirke lørdag 16. juni.

Om lag tredve store og små ble med på vårens menighetstur som denne gangen gikk til Ringebu stavkirke og Østre Gausdal kirke. På Ringebu feiret vi messe i stavkirken før vi fikk høre om dens historie. Vi fikk lunch i prestegården og så prestegårdshagen før vi fortsatte til Østre Gausdal kirke. Der fikk vi en omvisning og så den flotte kirken før ferden gikk hjemover. En stor takk til alle de som har planlagt og bidratt til denne fine dagen! Alle bilder: Kåre Hosar, fra menighetens Facebookside

Førstekommunion på Lillehammer 10. juni.

10. juni var det fem stolte – og litt nervøse barn som fikk sin første kommunion i messen! Etter to års forberedelser i katekese var det tid for den store dagen, og det gikk bra. Menighetens egen seminarist, Mathias Ledum var kommet opp fra Oslo for å hjelpe til, så alle barna fikk god hjelp til å gjøre alt riktig! Hjertelig takk til kateketene for en god jobb de siste to år og til alle som gjorde denne fine dagen mulig! Foto: Stein Ek Brynilsen

Konfirmasjon på Lillehammer 2. juni.

Lørdag 2. juni mottok 13 ungdommer konfirmasjonens sakrament fra bispedømmets generalvikar, msgr. Francis Huynh tan Hai. De er: Wiktor Marek Zenon Gorski, Filippa Emilie Gerda Judas Taddeus Rydstedt, Kacper Dawid Romanowski, Patrycja Zofia Miklasiewicz, Aneta Alexandra Blachnio, Kamil Krzysztof Jan Pisarski, Hans Magnus Frydenlund, Leila Thi Maria Lu, John Michael Arroyo,Tamit Tinsiew Yemane Mebrahtu Habte, Angelica Maria Terese Røste, Michal Gebreyohannes og Monalisa Gebreyohannes.

Mariakirken menighet gratulerer så mye med den store dagen!

Mariakirken, Weidemannsgate 3B, 2613 Lillehammer:

Fra og med 8.juli feires da høymessen kl. 1100.

Katekesen (undervisning) for barn i Lillehammer-området foregår i Kirkesenteret til Lillehammer menighet, rett nedenfor Lillehammer kirke. (Adressen er Skoletorget 8, 2609 Lillehammer). Det blir også kirkekaffe.  Se fanen "Katekese" eller "Konfirmant" for mer informasjon.

Messe på polsk

Feires hver 1. og 3.  søndag i måneden kl. 14:00 i Søre Ål kirke, Hamarvegen 180, 2614 Lillehammer.

Msze święte w języku polskim odprawiane są w każdą 1. i 3. niedzielę miesiąca o godz. 14.00 w kościele w Søre Ål (w sierpniu 2017 rozpocznie sie przebudowa naszego kosciola katolickiego Mariakirken i bedzie on zamkniety przez blizej nieokreslony czas).

Gjøvik: Fra 18. mars 2018:

Hunn kirke, Åsvegen 35, 2825 Gjøvik

Messe hver søndag kl. 1700. Siste messe før sommerferien er søndag 17. juni, første etter ferien er 12. august.

Otta:

Bykirka, Storgata 21, 2670 Otta

Vårhalvåret 2018 blir messene på følgende lørdager kl.1700:

9. juni

Dokka:

Messefeiringen på Dokka er langt ned fra og med mai 2018.

Fotografier fra Mariakirken menighet